ZÁŽITEK NA JETSURFU

Jsme dynamická firma, která se specializuje na výuku široké škály sportů, od klasických jako lyžování a snowboarding až po inovativní jako jetsurfing a flyboarding.

Naše vášeň pro sport a profesionální přístup k výuce nás řadí mezi špičku ve svém oboru.

Naše hodinové kurzy jetsurfingu jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální zábavu a bezpečnost.

První část kurzu zahrnuje cca 20 minutové školení na suchu, kde se seznámíte s základy jetsurfingu, technikou a bezpečnostními pokyny.

Obdržíte veškerou potřebnou výbavu, včetně neoprenového obleku, helmy a záchranné vesty, a vydáte se na vodu.

Náš zkušený instruktor na vás bude dohlížet po celou dobu, poskytne vám osobní asistenci a pomůže odstranit chyby. V případě možností je na skútru nebo druhém jetsurfu, aby vám poskytl další podporu a pomoc.

Jsme flexibilní a můžeme se domluvit na kurzech na různých lokalitách, kde je ježdění legální, jako jsou například Orlík a Slapy.

Navíc pracujeme na rozšíření naší nabídky o možnost kurzu na přehradě Hracholusky.

Objednávky uzavřené do konce května jsou pouze za 1000,- Kč na 30min a 2000,- Kč na hodinu

Základní cena za jednu hodinu ježdění činí 2500,- Kč.

Za 30 minut ježdění 1300,- Kč.

Pro delší kurzy a skupinové rezervace jsme připraveni poskytnout slevy. Stačí nás kontaktovat a domluvit se na individuálních podmínkách.

Přidejte se k nám a objevte svět jetsurfingu s naším profesionálním a přátelským instruktorským týmem! Buďte připraveni na nezapomenutelné zážitky na vodní hladině!

Firemní Akce na Jetsurfu
Hledáte unikátní způsob, jak oživit svou firemní akci nebo teambuilding? Nabízíme vzrušující zážitky na jetsurfu, které vaše týmy stmelí a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky.

Chcete si užít vzrušující jízdu na jetsurfu? Rezervace je jednoduchá! Máte dvě možnosti:

Telefonní rezervace:
Zavolejte nám na +420 777 779 075 a domluvte si termín, který vám vyhovuje. Naše podpora vám ráda poradí a zodpoví všechny otázky.

Telefonní rezervace:
Zavolejte nám na +420 777 779 075 a domluvte si termín, který vám vyhovuje.

Rezervace e-mailem:
Pošlete nám e-mail na info@jetsurfing.cz s vašimi požadavky na termín a dalšími informacemi, které byste chtěli sdílet. Odpovíme vám co nejdříve.

Rádi vás přivítáme na našich jetsurfových aktivitách a těšíme se, že vám poskytneme nezapomenutelný zážitek! Neváhejte a rezervujte si své místo ještě dnes.

KONTAKT

JaRoslav Cibulka
Telefon: + 420 777 779 075
E-mail: info@jetsurfing.cz

Copyright © 2024 JETSURFING | Powered by JSquare